Tehetségtámogató Szülők Klubja

beniplakat2013_csakbeni2Kedves Szülő! Kedves Barátunk!

Szeretettel köszöntjük a Tudásbajnokság honlapján. Szeretnénk felhívni a figyelmét a 2017-2018-as versenyévadunk egyik kifejezetten a szülők részére kifejlesztett újdonságára.

Ettől a versenyévadtól elindítjuk a
Tehetségtámogató Szülők Klubját!

A Tudásbajnokságot talán már nem kell külön bemutatni Önnek. Szülőként a legjobbat akarjuk gyermekeinknek. Így van ez akkor is, amikor tanulmányi versenyt választunk. Olyan versenyt keresünk, amelynek minden fordulója leköti a gyermekünket, fejleszti és ösztönzi őket, gyarapítja a tudásukat, ahol jó versenytapasztalatot szereznek, és közben örömmel vesznek részt rajta.

A Tudásbajnokság ilyen.
Ráadásul kiemelten figyel a szülők tájékoztatására!

A verseny szervezése során mindig is kiemelt szempont volt, hogy a szülőket megfelelően tájékoztassuk az eseményekről, a verseny állásáról, gyermekük előrehaladásáról, eredményeiről. Az internet erre új lehetőségeket teremt, amit szeretnénk kihasználni.

A klubtagsággal szeretnénk megadni a lehetőséget Önnek, hogy úgy tudja támogatni gyermeke munkáját és fejlődését, hogy közben önállóságra is nevelje.

Miért érdemes a Tehetségtámogató Szülők Klubjához csatlakoznia?

Szülőként a gyermekeinek küldött értesítésekből, levelekből, illetve a honlapon elhelyezett tájékoztatókból eddig is értesülhetett a bajnokság eseményeiről, de a klubtagok részére különleges lehetőségeket tudunk biztosítani. Nem kell gyermekeik nevében belépni a honlapra, és nem kell az ő levelezésüket folyamatosan figyelni ahhoz, hogy a fontos dolgokról értesüljenek, és a munkájukat figyelemmel kísérjék, mert:

 • regisztrált klubtagként a verseny honlapján nyitott fiókjukban láthatják
  • hány pontot ért el az egyes fordulókban,
  • mik voltak az egyes fordulók helyes megoldásai,
  • milyen határidőket kell betartania,
  • teljesíti-e a megyei fordulóban való részvétel feltételeit,
 • külön értesítést kapnak arról,
  • mit érdemes tudni a verseny ún. bennülős fordulóiról (megyei és országos)
  • milyen díjakat, elismerést kapott a gyermekük;
 • miden klubtag, akinek a gyermeke végigjátssza a verseny levelező szakaszát,
  azaz beküldi a 6 levelezős forduló megoldásait,
  online elismerő oklevelet és jelvényt kap.

A klubtagsággal járó további ELŐNYÖK:
akiknek több tárgyból is versenyez a gyermekük, vagy több gyermekük is versenyez,
külön elismerést kapnak.

 • egy könyvkupont, ami 40 %-os, de maximum 1 000 Ft értékű engedményre jogosítja a klubtagokat a www.konyvmolykepzo.hu könyves márkaboltban történő könyvvásárlás alkalmával; valamint
 • részt vehetnek 10 db, egyenként 20 000 Ft értékű könyvcsomag sorsolásán, ha minden választott tárgyból végigjátszotta gyermekük vagy gyermekeik a versenyt.

Kik léphetnek a klub tagjai?

A klub tagja lehet mindenki, aki rendelkezik érvényes szülői vagy kapcsolattartó pedagógusi regisztrációval.

Akik korábban már regisztráltak, természetesen használhatják a meglévő fiókjukat. Akik még nem regisztráltak, a szülőként vagy pedagógusként történő regisztrációt követően léphetnek majd be.

Külön kiemeljük, hogy a verseny iskolai kapcsolattartó pedagógusai is csatlakozhatnak szülőként a klubhoz. Ehhez nem szükséges külön szülői regisztrációt végezniük. A meglevő, vagy új kapcsolattartóként az újonnan nyitott pedagógusi fiókjukban lesz lehetőségük jelölni, hogy csatlakozni kívánnak a klubhoz.

A jelentkezésről:

A klubba történő belépés önkéntes, nem automatikus. A jelentkezés előfeltétele, hogy érvényes szülői vagy pedagógusi regisztrációval kell rendelkezni, és a honlapra be kell jelentkezni.

Jelentkezni az erre szolgáló űrlapon lehet a részvételi feltételek elfogadásával. Az űrlap a nevezések lezárása után lesz elérhető.

A klubtagok a jelentkezés elfogadását követően tudják hozzákapcsolni fiókjukhoz a gyermekeik tantárgyait függetlenül attól, hogy milyen csomaggal versenyeznek, és egyénileg vagy az iskolában neveztek. Az összekapcsoláshoz meg kell adni a gyermekek internetes azonosítóját, amit az első forduló értesítőjében fogunk kiküldeni. Ha egy tanuló több tárgyból nevezett, elképzelhető, hogy több azonosítót is kap. Ilyenkor az ÖSSZES azonosítót hozzá kell kapcsolni a fiókhoz.

Családonként ugyan több szülő is beléphet a Tehetségtámogató Szülők Klubjába, ám arra ügyelni kell, hogy 1-1 internetes azonosítót csak egy szülő fiókjához lehet hozzákapcsolni.

A regisztráció megnyitásáról itt külön értesítést teszünk közzé.

Addig is éljenek a lehetőséggel,
nevezzenek az idei Tudásbajnokságra.

Nevezni szeptember 25-ig lehet.

Szeretettel várjuk az idei tanév TUDÁSBAJNOK-jelöltjeit!