Jonatán könyves kalandtúra: 4. állomás!

Jonatán olvasási versenyének téli első fordulóján december óta dolgozhatnak versenyzőink. Immár elérhetők a téli 2. forduló (a teljes verseny negyedik fordulójának) feladatai is.

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 3. állomás!

Jonatán olvasási versenyének őszi fordulói az első próbák voltak. Bár pontok a helyes megoldásokért járnak, a megszerzett tapasztalatok is nagyon értékesek, a későbbi fordulókban akár pontokat is érhetnek!

Tovább olvasom »

Legyen még 1 hét arra, hogy mindenki teljesíthesse az őszi fordulókat!

Új verseny új tapasztalatokat jelent. Egy új verseny első szakasza mindig a tanulás, tapasztalatszerzés ideje. Megtanuljuk, mire kell figyelni, hogyan kell beosztani az erőt, a figyelmet és az időt.
Bízunk benne, hogy ez egy egyre jobban megy. Ha az idő most mégis „kifogna” bárkin, ebben tudunk segíteni.
Még 1 hét lesz az őszi fordulók feladatainak megoldására.

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 2. állomás!

Olvasási versenyünket 3 évszakra osztottuk, és évszakonként 2-2 fordulót tartunk. Az ősz második fordulóinak feladatai immár elérhetők a versenyzői fiókokban. Az általuk nevezett diákok feladatait a pedagógusok is láthatják saját fiókjukban.
Újabb történetek várják lelkes olvasóikat – no és az izgalmas fejtörők.

Tovább olvasom »

Indul Jonatán kalandtúrája!

Jonatán könyves kalandtúrájának rajtjánál már izgatottan gyülekeznek a versenyzők.

Sok sikert, örömöt és élményt kívánunk a túrán.
Versenyzőinknek 12 nyerési esélyük van a „pályán”: kívánjuk, hogy minden jutalmat és elismerést gyűjtsenek be, ám közben azt sose feledjék, hogy az olvasás öröme maga is jutalom:).

Fontos tudnivalókat foglaltunk össze az őszi első fordulóhoz.

Tovább olvasom »

Pótjelentkezés október 18-án éjfélig!

Ha fontos dolgokról van szó, bizony az idő gyakran nem a barátunk. Rendszerint gyorsabban telik, mint reméljük. Noha megállítani és lassítani sem tudjuk, arra lehetőségünk van, hogy segítsünk azoknak, akik nem szeretnének lemaradni Jonatán könyves kalandtúrájának rajtjáról. Október 18-án éjfélig póthatáridőt biztosítunk a jelentkezésre.

Tovább olvasom »

Október 5 éjfél az új nevezési határidő!

Jó hírt hozunk mindazoknak, akik a sok év eleji tennivaló miatt még nem tudták leadni a nevezéseket Jonatán olvasási versenyére. Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt: az október 5-én éjfélig beérkező nevezéseket még fogadni tudjuk.

Tovább olvasom »