Elkészült az országos döntő értékelése!

Már alig vártad, hogy megtudd az eredményedet? Vajon hogyan szerepeltél az országos döntőn? Gratulálunk, nagyon szép eredmények születtek! Ha most nem sikerült a legjobb formádat hoznod, ne csüggedj, a munkádra és a kitartásodra mindenképpen büszke lehetsz!

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: az országos döntőről!

Az Évszak olvasói online jelvények, Jonatán-zsetonok, melyek könyvutalványra válthatók, tiszteletbeli rangok, Jonatán Baráti Táraság kitűző – összesen 12 nyerési esély Jonatán könyves kalandtúráján! Úgy tűnik, az országos döntő szinte csak ráadás! És mint minden ráadás, igazi örömet és élményt, valamint értékes jutalmakat jelenthet. Április 30-án rendezzük.

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 6. állomás, és előzetes az országos döntőről!

Vajon létezik olyan útlevél, amivel bárhová elutazhatunk? Nemcsak Földünk bármely országába, de az Univerzum eddig még fel nem fedezett vidékeire, sőt, Fantáziaföld és Meseország izgalmas helyeire is? Igen, van ilyen világútlevél: ez a könyv. Vedd kézbe, és máris indulhat a felfedezőút, Jonatán könyves kalandtúrájának 6. állomása!

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 5. állomás!

Ha a könyveknek lenne kedvenc évszakuk, a tavasz esélyes lenne erre. Ahogy a tavasz, úgy egy jó könyv is felpezsdít, elvarázsol, szinte újjászületünk! Elő hát a jó könyvekkel! Íme, Jonatán könyves kalandtúrájának 5. állomása!

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 4. állomás!

Jonatán olvasási versenyének téli első fordulóján december óta dolgozhatnak versenyzőink. Immár elérhetők a téli 2. forduló (a teljes verseny negyedik fordulójának) feladatai is.

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 3. állomás!

Jonatán olvasási versenyének őszi fordulói az első próbák voltak. Bár pontok a helyes megoldásokért járnak, a megszerzett tapasztalatok is nagyon értékesek, a későbbi fordulókban akár pontokat is érhetnek!

Tovább olvasom »

Legyen még 1 hét arra, hogy mindenki teljesíthesse az őszi fordulókat!

Új verseny új tapasztalatokat jelent. Egy új verseny első szakasza mindig a tanulás, tapasztalatszerzés ideje. Megtanuljuk, mire kell figyelni, hogyan kell beosztani az erőt, a figyelmet és az időt.
Bízunk benne, hogy ez egy egyre jobban megy. Ha az idő most mégis „kifogna” bárkin, ebben tudunk segíteni.
Még 1 hét lesz az őszi fordulók feladatainak megoldására.

Tovább olvasom »

Jonatán könyves kalandtúra: 2. állomás!

Olvasási versenyünket 3 évszakra osztottuk, és évszakonként 2-2 fordulót tartunk. Az ősz második fordulóinak feladatai immár elérhetők a versenyzői fiókokban. Az általuk nevezett diákok feladatait a pedagógusok is láthatják saját fiókjukban.
Újabb történetek várják lelkes olvasóikat – no és az izgalmas fejtörők.

Tovább olvasom »

Indul Jonatán kalandtúrája!

Jonatán könyves kalandtúrájának rajtjánál már izgatottan gyülekeznek a versenyzők.

Sok sikert, örömöt és élményt kívánunk a túrán.
Versenyzőinknek 12 nyerési esélyük van a „pályán”: kívánjuk, hogy minden jutalmat és elismerést gyűjtsenek be, ám közben azt sose feledjék, hogy az olvasás öröme maga is jutalom:).

Fontos tudnivalókat foglaltunk össze az őszi első fordulóhoz.

Tovább olvasom »

Pótjelentkezés október 18-án éjfélig!

Ha fontos dolgokról van szó, bizony az idő gyakran nem a barátunk. Rendszerint gyorsabban telik, mint reméljük. Noha megállítani és lassítani sem tudjuk, arra lehetőségünk van, hogy segítsünk azoknak, akik nem szeretnének lemaradni Jonatán könyves kalandtúrájának rajtjáról. Október 18-án éjfélig póthatáridőt biztosítunk a jelentkezésre.

Tovább olvasom »

Október 5 éjfél az új nevezési határidő!

Jó hírt hozunk mindazoknak, akik a sok év eleji tennivaló miatt még nem tudták leadni a nevezéseket Jonatán olvasási versenyére. Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt: az október 5-én éjfélig beérkező nevezéseket még fogadni tudjuk.

Tovább olvasom »