Ez tetszett az országos döntőben

Nagyon színvonalas, mindenki kedves, segítőkész, aranyos és a gyermekünk csak úgy ragyog a boldogságtól! (Kovácsné Virágos Tóth Jolán)

Örültünk, hogy itt lehettünk. Nagy élmény volt gyereknek és szülőnek egyaránt. A város csodálatos, a verseny szervezésével maximálisan elégedettek voltunk. (Haszillóné Kovács Andrea)

Már több alkalommal volt lehetőségünk részt venni az országos döntőn. Minden esetben egy nagyon szervezett, hangulatos versenyen voltunk, ahová a gyerekek szívesen visszatérnek. (Lévainé Hasznosi Erika)

Jól szervezett, színvonalas döntő volt. (Gulyás Ágnes)

Nagyon színvonalas verseny, profi, hozzá értő szervezés és lebonyolítás. Gratulálunk! Szép emlék marad számunkra. (Virágné Csáli Viola)

Tökéletes szervezés, humor, figyelem, türelem, és jókedv – ezt kaptam. 6. alkalommal, 8 helyezéssel jöhettem el ide, végtelenül boldog vagyok, hogy részt vehetek, részese lehetek ennek a játéknak! (Gyárfásné Nyitrai Katalin)

Élmény volt az egész családnak, színvonalas és hasznos is egyben. Méltó ünnepe anyanyelvünknek, amely tovább ösztönöz a művelésére és értékként mutatja fel a mai zűrzavaros világban. (Szőnyiné Vas Lívia)

Nagyon szívélyes volt a vendéglátás, a vetélkedők érdekesek, a műsor magas színvonalú volt. Idén is úgy, mint az előző évben is. (Balogh M. Eszter)

Nagyon tetszett, hogy a feladatlapokat megkapták a kísérők. (Pecsik)

Családbarát (Rácz Emese)