Pedagógusoknak

Az iskolai forduló eredményei

Kedves szervező pedagógus, kedves kollégánk!

Ön pontosan tudja, mit jelent jól versenyezni: egyszerre jelenti a szorgalmas és kitartó felkészülést, a helytállást a versenyen, a jó formaidőzítést, és jelenti annak a képességét, hogy tudjunk az eredménynek örülni, ha pedig nem úgy sikerült, ahogy reméltük, tudjunk abból tanulni, ne adjuk föl.
A nyelvÉSZ nemcsak rangos tantárgyi verseny, de a versenyzés iskolája is.

Az iskolai fordulót értékeltük, az eredmények megvannak.
Kérjük, tájékoztassa versenyzőit az eredményekről, örüljenek együtt a sikerüknek, bátorítsa azokat, akik idén nem jutnak tovább, hogy jövőre ismét tegyenek próbát.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Külön elismerésünk a továbbjutóknak. Reméljük, mindenki gazdagabb lett tudásban, élményben, tapasztalatban.

Az Önnek címzett levélben találja az eredménylistát, azon láthatóak az elért pontszámok, és a jelölés, hogy a versenyző továbbjutott-e a megyei fordulóba.

Az eredménylistát ITT is megtekintheti.
Közöljük a megoldásokat is, hogy ezek áttekintése segítse az értékelés megértését.

Megyei fordulóba évfolyamonként a megyei legjobb 30 tanuló (osztályonként legfeljebb 3) juthatott, ha eredménye elérte az 50 %-ot. Az osztályonkénti keret abban az esetben változhat, ha adott megyében nincs meg a 30 versenyző, akik teljesítették a minimum 50 %-os szintet.

A megyei fordulót március 20-án rendezzük megyei bázisiskoláinkban. Részletekről hamarosan itt, a verseny honlapján tájékozódhat.

FONTOS! Kérjük, ha valamilyen okból a továbbjutó versenyző nem tud részt venni a megyei fordulón, azt jelezze az info@bendeguzakademia.hu  címen, vagy telefonon: (62) 551-133. Saját hatáskörben nincs lehetőség arra, hogy az eredménye alapján továbbjutó versenyző helyett, az ő akadályoztatása esetén, másik tanulót küldjön a megyei fordulóra.

Jó hír a megyei fordulóra való felkészüléshez!
Megjelent a 2019. évi nyelvÉSZ verseny feladatait és azok megoldását tartalmazó kötet. Kiváló segítség lehet a megyei fordulóra való felkészülésben, de iskolai órákra, iskolai dolgozatokra való gyakorláshoz is nagyon hasznos. Igazi fejlesztő tudáspróba.
Örülünk, hogy már sokan beszerezték, de szerencsére még elérhető itt:
https://konyvmolykepzo.hu/nyelvesz2019

Köszönjük a támogatását, kívánunk további sikeres szereplést a versenyen, várjuk szeretettel jövőre is a tanulóit, ha idén az iskolai fordulón nem jutottak túl.