EXTRA tanulmányi verseny általános iskolásoknak

Bátorítás, támogatás

Egy verseny szólhat az egyéni teljesítményről, de tudjuk, hogy egy jó közösség minden egyéni eredményhez hozzátehet valami fontosat: a bátorítást.

Tudjuk, mennyit köszönhet a Tudásbajnokság azoknak az iskolai és osztályközösségeknek, amelyek élnek az értékes lehetőséggel, és támogatják diákjaikat, hogy rangos tanulmányi versenyeken edződjenek, fejlődjenek. Ezt a közösségépítést szeretnénk elismerni idei pályázatainkkal.

500.000 Ft értékű könyvtárfejlesztési pályázat...

…azoknak az általános iskoláknak, akik újonnan neveznek diákokat a Tudásbajnokságra

A Tudásbajnokság 2020-2021-es versenyére minimum 10 tanulót benevező azon általános iskolák vehetnek részt a pályázaton, ahonnan a 2019-2020-as idényben nem érkezett iskolai nevezés.

A pályázaton az iskolák a vezetőiknek írt tájékoztató levél Nevezési kuponjának határidőre történő beküldésével vehetnek részt.

A nyertes 500.000 Ft értékű könyvcsomagot kap.

Díszes serleg és 250.000 Ft értékű könyvcsomag a legtöbb diákot nevező iskolának

A Tudásbajnokság díszserlegét és 250.000 Ft értékű könyvcsomagot nyer az az általános iskola, ahonnan a 2020-2021-es versenyidőszakra a legtöbb diákot nevezik a Tudásbajnokságra.

A nyereményekre külön pályázatot beküldeni nem kell, az értékelésben minden általános iskola részt vesz, ahonnan iskolai nevezés érkezik a versenyre.

Egyenlő nevezési létszám esetén az az intézmény nyer, ahol magasabb a több tantárgyból induló versenyzők száma. Ha ez is holtversenyt eredményez, úgy sorsolás dönt.

Tehetségtámogató Osztályközösség Díj

Pályázati feltétel: minden osztályközösség, ahonnan a pályázat benyújtásakor érvényes osztálylétszám legalább fele benevez a Tudásbajnokság 2020-2021-es versenyére, és valamennyi benevezett versenyző a pályázat értékeléséig lebonyolított forduló(k) megoldásait határidőre beküldi, Tehetségtámogató Közösség Díj feliratú díszes serleget kap.

A díjra az alábbi pályázati adatlap kitöltése szükséges, amit kizárólag  ONLINE lehet beküldeni.

Pályázati adatlap Tehetségtámogató Osztályközösség Díjra