EXTRA tanulmányi verseny
általános iskolásoknak

Tanulmányi verseny, ami a legtöbb sikerélményt nyújtja.

Szülőként mindannyian a legjobbat akarjuk gyermekeinknek.
Így van ez akkor is, amikor tanulmányi versenyt választunk. Olyan versenyt keresünk, amelynek

A Tudásbajnokság ilyen.

Kiemelten figyelünk a szülők tájékoztatására is. Ezért alapítottuk meg a Tehetségtámogató Szülők Klubját.

Miért érdemes csatlakozni?

A klubtagok a verseny honlapján nyitott fiókjukban folyamatosan figyelemmel kísérhetik, hogyan boldogul a versenyen a gyermekük, mert

  • elektronikusan megkapják valamennyi feladatlapját,
  • ugyanitt láthatják, milyen határidőket kell betartania,
  • hány pontot ért el az egyes fordulókban,
  • mik voltak az egyes fordulók helyes megoldásai,
  • teljesíti-e a megyei fordulóban való részvétel feltételeit,
  • nevezni tudják gyermeküket a megyei fordulóba,
  • külön értesítést kapnak arról, mit érdemes tudni a verseny ún. bennülős fordulóiról (megyei és országos),
  • milyen díjakat, elismerést kapott a gyermekük.

A klubtagsággal járó előnyök

Miden klubtag, akinek a gyermeke végigjátssza a verseny levelező szakaszát, azaz beküldi a 6 levelezős forduló megoldásait,
online elismerő oklevelet és jelvényt kap.

Akiknek több tárgyból is versenyez a gyermekük, vagy több gyermekük is versenyez, a versenyidőszak végén külön elismerést kapnak:

  • egy könyvkupont, ami 40%-os, de maximum 1.000 Ft értékű engedményre jogosítja a klubtagokat a www.konyvmolykepzo.hu könyves márkaboltban történő könyvvásárlás alkalmával,
  • valamint részt vesznek 10 db, egyenként 20.000 Ft értékű könyvcsomag sorsolásán, ha minden választott tárgyból végigjátszotta gyermekük vagy gyermekeik a versenyt.

FONTOS:

Hogyan lehet klubtag?

Akik egy korábbi versenyidőszakban már tagjai voltak a klubnak, tagságuk érvényes maradt, külön tennivalójuk nincs. Akiknek volt szülői fiókjuk, de nem léptek be a Szülői klubba, ők ezt a szándékukat a fiókjukban jelölhetik.

Akik még nem regisztráltak szülőként, a szülőként történő regisztrációt követően jelölhetik, hogy belépnek a Tehetségtámogató Szülők Klubjába.

A verseny iskolai kapcsolattartó pedagógusainak is van lehetőségük arra, hogy szülőként csatlakozzanak a klubhoz. Ehhez nem szükséges szülői regisztrációt végezniük. A meglevő, vagy új kapcsolattartóként újonnan nyitott pedagógusi fiókjukban lesz lehetőségük jelölni, hogy csatlakozni kívánnak a klubhoz.

Mikor lehet csatlakozni a klubhoz?

A versenyre való online nevezési felület megnyitásától.
A csatlakozási lehetőségre a szülői és a pedagógusi fiókban (ha saját gyermekét egyéni nevezéssel nevezte), KÜLÖN JELENTKEZÉSI GOMB figyelmeztet.

Akik egyéni nevezéssel jelentkeznek a versenyre, ők ezen a nevezési felületen jelölhetik, hogy tagjai szeretnének lenni a Szülői klubnak.

Az idei évtől egyszerűsítettük és gyorsítottuk az egyéni nevezést is: CSAK ONLINE lehet beküldeni a jelentkezéseket. Várjuk Önöket szeretettel.

Vélemények a Tudásbajnokságról