Egy rendkívüli versenyévet zárunk!

A nyelvÉSZ bennülős tanulmányi verseny, de idén csak az iskolai fordulót tudtuk megrendezni a megszokott módon. A megyei és az országos feladatokat csak online oldhatták meg az iskolai fordulóból továbbjutók.

A rendkívüli körülmények mindig rendkívüli teljesítményt és kitartást kívánnak. Így történt most is.
Ebben a különleges helyzetben nagyszerűen helytálltak versenyzőink!
Köszönet és elismerés a kitartásukért, munkájukért!

Ebben az évben a megyein résztvevő minden versenyzőnk megoldhatta az országos döntő feladatait is. Több ezer diák tehetett próbát a nyelvÉSZ legmagasabb szintű feladataival.

A verseny lezárult.

Mivel az országos döntő feladataival együtt a megyeit is újranyitottuk, mindkét feladatsor helyes megoldásait most tesszük közzé itt:
megyei feladatok megoldásaországos feladatok megoldása

Jutalmazzuk az eredményeket és a kitartást!

Bennülős országos döntőnkön évfolyamonként a 15 legjobb eredményt elért versenyzőt jutalmazzuk. Idén azonban nem lehetett ellenőrzött versenykörülményeket biztosítani, ezért „hivatalos” végeredményt” nem hirdetünk.  Az elért pontszámok alapján mindenki értékelheti, hogyan sikerült számára a verseny.

A pontszámok a versenyzői fiókokban megtekinthetők, csak egy katt IDE.
Pedagógus kollégáink tanári fiókjukban láthatják, milyen eredményt értek el diákjaik.

Hisszük, hogy ebben a különleges versenyévben mindenki győztes, aki végigcsinálta a versenyt, ezért egyetlen résztvevő sem marad elismerés és jutalom nélkül!

  • Minden versenyző, aki megírta a megyei és az országos döntő feladatait is, egyedi online Beni bélyeget, és online elismerő oklevelet kap, valamint
  • egy különleges BENI MINIÉRMET ennek a kivételes versenyévnek az emlékére.
  • 800 kötetből álló nyereményalapot is létrehoztunk. Azok nyerhetnek ajándékkönyvet, akik a megyei és országos döntők feladatait külön-külön min. 75-75 %-os eredménnyel oldották meg.

Az elismerésekről, jutalmakról további részletekkel május 18-án jelentkezünk.

Gratulálunk minden ifjú nyelvésznek!