EXTRA tanulmányi verseny
általános iskolásoknak

Previous
Next

A bemelegítő 1. forduló után itt a 2. forduló!

Nem kell ide más, mint igazi lelkesedés, munkakedv, szorgalom és annak felismerése, hogy befektetés nélkül nincs eredmény. Ha fordulóról fordulóra készülünk, elérjük a kitűzött célokat.
A Tudásbajnokság 1. fordulóját sikerrel teljesítette számos versenyzőnk.

Tovább olvasom »

Melyik csomagot választod? Csak bátran!

Akik már részt vettek a versenyen, így ajánlják társaiknak: egyszerűen jobb leszel, és ezért még jutalom is jár!
Alsósoknak nagyszerű agytorna és játékos edzés, felsősöknek presztízs és rang, felkészülés a továbbtanulásra.

A Tudásbajnokság az a tanulmányi verseny, ahol minden általános iskolás megtalálja a kedvére való játékot, kihívást.

A verseny első játékos kihívása: VÁLASZTHATÓ VERSENYCSOMAGOK

A versenyzők 3 VERSENYCSOMAG közül választhatnak.

Mindenkinek ajánlott, akár kedveli a választott tantárgyat, és még többet szeretne tudni belőle, akár nehézségei vannak, mert biztos lehet abban, hogy a gyakorlás sokat segít.

A feladatokat online küldjük a versenyezői fiókba, és a megoldások is csak online küldhetők be.

Megéri, mert minden fordulóval színes anyagokat küldünk, apró ajándékokat, a verseny végén pedig egy különleges Beni-kalendáriumot.

A feladatokat levélben küldjük, de online is megkapják a versenyzők, így a megoldásokat választásuk szerint VAGY papíron VAGY online küldhetik be.

A legjobb választás annak, aki szereti, ha minden fordulóban a versenyfeladatokon kívül külön izgalmas fejtörőket is kap, és ezek megoldásával nyereményjátékon vehet részt, fordulónként kedvezményre jogosító könyvkupon segítségével gazdagíthatja az otthoni könyvtárát, év végén pedig névre szóló jutalomkönyvet kap.

Bármelyik versenycsomaggal nevezni lehet a 9 választható tantárgy bármelyikére!

A Tudásbajnokságra nevezni CSAK ONLINE lehet! Gyors és egyszerű.

Iskolai jelentkezés esetén a szaktanárnál vagy az osztályfőnöknél kell jelezni a választott tárgyat vagy tárgyakat, és a hozzájuk választott versenycsomagot.

Ebben az esetben a nevezést a pedagógus küldi be, a részvételi díjat is lehet a pedagógusnál befizetni, Optimum és Elit csomagok küldeményei az iskolai címre érkeznek. A Start csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján. 

EGYÉNI NEVEZÉST otthonról, szintén kizárólag online lehet beküldeni.

Ebben az esetben önállóan kell gondoskodni a nevezési díj befizetéséről, az Optimum és Elit csomagok küldeményei pedig a nevezéskor megadott (otthoni) címre érkeznek. A Start csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján. 

Vélemények a Tudásbajnokságról