Szülőknek

Kedves Szülő!

Egy verseny minden pillanata különös izgalom és különleges feladat a szülők számára is. A felkészülést okosan segíteni, bátorítani a gyermekünket, tudomásul venni, hogy – bármennyire is szeretnénk — a versenyen már nem oldhatjuk meg helyettük a feladatokat, csak szoríthatunk értük, és végül: büszkén és bölcsen örülni a sikernek, vagy támaszt nyújtani, ha épp nem úgy sikerült minden, ahogy szerették volna. 

Szülőként sokat segíthetünk a felkészülésben, a tudás megszerzésében, de abban is, hogyan lesz gyermekünkből jó versenyző.

A nyelvÉSZ iskolai fordulóját értékeltük, az eredmények megvannak.
Minden versenyzőnknek levélben névre szóló értesítést küldtünk az iskolájába.

Az eredménylistát ITT megtekintheti.
Közöljük a megoldásokat is, hogy ezek áttekintése segítse az értékelés megértését.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Külön elismerésünk a továbbjutóknak. Reméljük, mindenki gazdagabb lett tudásban, élményben, tapasztalatban.

Megyei fordulóba évfolyamonként a megyei legjobb 30 tanuló (osztályonként legfeljebb 3) juthatott, ha eredménye elérte az 50 %-ot. Az osztályonkénti keret abban az esetben változhat, ha adott megyében nincs meg a 30 versenyző, akik teljesítették a minimum 50 %-os szintet.

A megyei fordulót március 20-án rendezzük megyei bázisiskoláinkban. Részletekről hamarosan itt, a verseny honlapján tájékozódhat.

Jó hír a megyei fordulóra való felkészüléshez, de az iskolai dolgozatokhoz is hasznos!
Megjelent a 2019. évi nyelvÉSZ verseny feladatait és azok megoldását tartalmazó kötet. Kiváló segítség lehet a megyei fordulóra való felkészülésben, de iskolai órákra, iskolai dolgozatokra való gyakorláshoz is nagyon hasznos. Igazi fejlesztő tudáspróba.
Örülünk, hogy már sokan beszerezték, de szerencsére még elérhető itt:
https://konyvmolykepzo.hu/nyelvesz2019

Köszönjük a támogatását, kívánunk további sikeres szereplést a versenyen, várjuk szeretettel jövőre is a gyermekét, ha idén az iskolai fordulón nem jutottak túl.