Versenyzőknek

Kedves Barátunk!

Egy verseny minden pillanata különös izgalom és különleges feladat. A felkészüléshez kitartás és szorgalom kell, a versenyen való jó szerepléshez jó „formaidőzítés”, nyugalom és önbizalom, az eredmények ismeretében pedig átélheted a büszke örömet, és megtanulhatod, hogy soha ne add fel, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted.

Jó versenyzővé válhatsz: ebben sokat segít a nyelvÉSZ.

A verseny iskolai fordulóját értékeltük, az eredmények megvannak.
Minden versenyzőnknek levélben névre szóló értesítést küldtünk az iskolájába.

Az eredménylistát ITT megtalálod.
Közöljük a megoldásokat is, hogy ezek áttekintése segítse az értékelés megértését.

Már a részvétel is rangot adott! Gratulálunk, hogy indultál, és külön elismerésünk a továbbjutóknak. Reméljük, gazdagabb lettél tudásban, élményben, tapasztalatban.

Megyei fordulóba évfolyamonként a megyei legjobb 30 tanuló (osztályonként legfeljebb 3) juthatott, ha eredménye elérte az 50 %-ot. Az osztályonkénti keret abban az esetben változhat, ha adott megyében nincs meg a 30 versenyző, akik teljesítették a minimum 50 %-os szintet.

A megyei fordulót március 22-én rendezzük megyei bázisiskoláinkban. Részletekről hamarosan itt, a verseny honlapján tájékozódhatsz.

Jó hír a megyei fordulóra való felkészülésedhez!
nyelvÉSZ versenyünk idén 20 éves.
Ebből az alkalomból jelent meg a verseny legjobb 1000 feladatát tartalmazó feladatgyűjtemény megoldásokkal és magyarázatokkal. Benne a korábbi évek megyei fordulóinak feladataiból is válogattunk. Kiváló segítség lehet a megyei fordulóra való felkészülésedben, de iskolai órákra, iskolai dolgozatokra való gyakorláshoz is nagyon hasznos. Igazi fejlesztő tudáspróba.
Örülünk, hogy már sokan beszerezték, de szerencsére még elérhető itt:
konyvmolykepzo.hu/valogatas

Kívánunk további sikeres szereplést a versenyen, várunk szeretettel jövőre is, ha idén az iskolai fordulón nem jutottál túl.