Nyereménysorsolások az országos döntőn

2017-ben megalakult a Tehetségtámogató Szülők Klubja.
A Tudásbajnokságon résztvevő versenyzők szülei a verseny honlapján saját fiókot létrehozva követhették a versenyt, láthatták, milyen feladatokkal kellett gyermekeiknek megbirkóznia, és milyen eredményt értek el.
Akiknek a gyermeke minden választott tárgyból végigjátszotta a Tudásbajnokság levelező szakaszát, sorsoláson vett részt. A sorsolást május 24-én tartottuk, eredményét az országos döntőn hirdettük ki.
10 db, egyenként 20 000 Ft értékű könyvkupont sorsoltunk ki:
a nyertesek közül 2 szülő a helyszínen vette át a nyereményt. Akik a helyszínen nem tudták átvenni a nyereményüket, nekik e-mailen hamarosan értesítést küldünk.

A nyertes szülők névsora ITT megtekinthető.

A Tudásbajnokság megyei döntőjének résztvevői Kreatív emlékkönyvet kaptak ajándékba. Az emlékkönyvbe minden évben, így most is, bekerült egy nyereményjáték.

Rövid részlet alapján egy könyv címét kellett megfejteni. A könyv egy különleges keverék kutya életét meséli el attól a pillanattól, hogy világra jön egy jószívű hölgy házában. Csodálatos történet a hűségről, félelemről, bátorságról és megbocsátásról.
A helyes megfejtés Egy kutya négy élete – Molly. A helyes megoldást beküldők között
5 db, egyenként 10 000 Ft értékű könyvkupont sorsoltunk,
a „fődíj” pedig egy 50 000 Ft értékű könyvkupon volt.
A szerencsés nyertesek közül egy versenyzőnk az országos döntő résztvevőjeként helyben át tudta venni a nyereményét, a többieket e-mailben értesítjük. A nyerteseket ITT közöljük.

Igazi nyereményesővel zárult az idei Tudásbajnokság is!