Nyereménysorsolások az országos döntőn

Az országos döntőn adtuk át a Legtámogatóbb szervező közösségnek járó serleget is.
A 2017-2018-as versenyidőszakban 10 olyan pedagógus közösség volt, akik 100-nál több versenyző nevezését szervezték és felkészítését támogatták.
A Legtámogatóbb szervező közösség díjat Fándly Enikő és pedagógus társai kapták, akik 209 versenyzőt segítettek az idei versenyen! Ezúton is gratulálunk és köszönjük a diákok nevében is!

2017-ben megalakult a Tehetségtámogató Szülők Klubja. A Tudásbajnokságon résztvevő versenyzők szülei a verseny honlapján saját fiókot létrehozva követhették a versenyt, láthatták, milyen feladatokkal kellett gyermekeiknek megbirkóznia, és milyen eredményt értek el.
Akiknek a gyermeke minden választott tárgyból végigjátszotta a Tudásbajnokság levelező szakaszát, sorsoláson vett részt. A sorsolást az országos döntőn tartottuk.
10 db, egyenként 20 000 Ft értékű könyvkupont sorsoltunk ki: a nyertesek közül 2 szülő a helyszínen vette át a nyereményt. A nyertesek, akik a helyszínen nem tudták átvenni a nyereményüket: nekik e-mailen hamarosan értesítést küldünk.

A megyei döntő résztvevői Kreatív emlékkönyvet kaptak ajándékba. Az emlékkönyvbe minden évben, így most is, bekerült egy nyereményjáték. Rövid részlet alapján egy könyv címét kellett megfejteni.
A helyes megoldást beküldők között
10 db, egyenként 10 000 Ft értékű könyvkupont sorsoltunk,
a „fődíj” pedig egy 50 000 Ft értékű könyvkupon volt.
A szerencsés nyertesek közül hárman az országos döntő résztvevőiként helyben át tudták venni a nyereményüket, a többieket emailben értesítjük. A nyerteseket ITT közöljük.

 

Igazi nyereményesővel zárul az idei Tudásbajnokság is!