Pályázat

Kedves Pedagógus segítőink!

A Tehetségturbó pályázatra beérkezett munkák is igazolják, milyen csodás közösség a Tudásbajnokság szervezői pedagógusainak csapata.

Személyes példájuk a legnagyobb szervező erő. Ha megszámolnánk, milyen szavak, kifejezések fordulnak elő legtöbbet a pályamunkákban, ezeket találnánk: dicsérem, bátorítom, segítem, megbeszélem, elismerem – és együtt örülünk.

Azt gondoljuk, ezek a „hozzávalók”, és a rengeteg munka messze túlmutatnak az iskola falain: a diákok magukkal viszik az élményt középiskolás, sőt felnőtt korukra is, az iskola pedig valóban öregbíti jó hírét, mint a gyerekek kiteljesedését, fejlődését szívén viselő tehetséggondozó közösség.

A Tehetségturbó pályázatra azok a pedagógusok kaptak meghívást, akik minimum 50 diákot neveztek az elmúlt 5 évben a versenyre. Annak alapján, hogy hány diák versenyen való indulását segítette a pedagógus az elmúlt 5 évben, tiszteletbeli „rangokat” alapítottunk. A nyerteseket rangonként sorsoltuk.
Szívből gratulálunk minden pályázónak!

A Tehetségturbó pályázat nyertesei

Rangok Rangok alsó határa (utolsó 5 évben elért tantárgy db) A pályázaton rang szerinti elnyerhető fődíj/nyertes A rang szerinti fődíjat nyerheti (fő) Nyertesek neve
Vezető 50 80 000 Ft 6 Szabó Erzsébet

Lévainé Hasznosi Erika

Gyenis Ilona

Bottlikné Grósz Ágnes

Csaláné Oláh Edit

Novákné Tömösközy Etelka

Prémium 100 150 000 Ft 3 Pörge Judit

Orosz Árpádné

Nagyné Óvári Ágnes

Super 200 250 000 Ft 2 Herdelóné Pelok Boglárka

Komár Ágnes

Prominens 350 350 000 Ft 1 Banáné Szőke llona
Mester 600 550 000 Ft 1 Oláhné Balogh Éva

 

Köszönjük minden pályázónak a beadott munkát, és kívánjuk, hogy versenyzőik sikerei továbbra is éltessék lelkesedésüket és elkötelezettségüket tanulóik segítése iránt.