Pedagógusoknak az első fordulóról

Rajtol az idei Tudásbajnokság!

A várva várt pillanat eljött! Indul az idei Tudásbajnokság.
Gratulálok a döntésükhöz: szeretettel üdvözöljük tanítványait a versenyzőink között.

„Idővonatod egyik próbatétel-állomása, ahol az öröm – elismerés jegyét válthatod meg.
Olyan verseny, ami motivál gyermeket, szülőt és tanárt egyaránt” – így vélekednek pedagógusok és szülők a Tudásbajnokságról. Önnek köszönhetik a versenyzők, hogy átélhetik ezt az élményt, mert támogatja, bátorítja tanítványait a versenyzésben!

Izgalmas verseny lesz! Ráadásul 2 verseny 1 nevezéssel, hiszen a levelező fordulók (1. versenyszakasz) megoldásait beküldők a második szakaszban is részt vehetnek, ahol a megyei fordulót követően a legjobbak ORSZÁGOS DÖNTŐBE jutnak.

FONTOS gyakorlati tudnivalók:
Az 1. fordulóban minden versenyzőnknek névre szóló levelet postáztunk, függetlenül attól, milyen versenycsomaggal versenyez.
Akik az iskolában neveztek, leveleiket Önökön, iskolai kapcsolattartó pedagógusainkon keresztül kaphatják meg.

–  Ha a borítékon szereplő adatokban hibát találnak, kérjük, jelezzék itt és kijavítjuk: info@tudasbajnoksag.hu;

–  A levélben közöljük a versenyző kódját és az internetes azonosítóját. Több tantárgyas versenyzés esetén több internetes azonosítót is kaphatnak a versenyzők.
Fontos: minden versenyző beküldheti online a megoldásokat, ám a Start csomaggal versenyzők CSAK online.
Az online beküldésről szóló részletekért IDE kell kattintani!
Az online beküldéshez versenyzőinknek szükségük lesz valamennyi, a levelükben található internetes azonosítójukra!!

 • Pedagógusként regisztrálva és az Önnek címzett levélben megadott internetes azonosítója segítségével Ön minden versenyzője minden feladatát és eredményét láthatja, sőt, egyszerűen nevezheti őket a verseny megyei fordulójára.
    
 • Akik Optimum vagy Elit csomagot választottak, és interneten küldik be a megoldásokat, kódlapon már NEM KELL beküldeniük.
    
  Ha kódlapon küldik be, az alábbiakra különösen ügyelni kell:

  • A versenyző neve és kódszáma ne maradjon le a kódlapról!
  • ITT olvasható, hogyan értékeljük a megoldásokat.
     
 • ELIT csomaggal versenyzők: számukra az első forduló fejtörőit is küldjük. Jó hír: idén is 50-50 ajándékkönyvet sorsolunk fordulónként az alsó és a felső tagozatosok között.
  RÁADÁS: év végén további 100 kötetet azok között (50 alsós és 50 felső tagozatos), akik minden elit fordulóra beküldik a helyes megoldást, de év közben esetleg elkerüli őket a szerencse, és nem nyernek ajándékot.

Az első ajándékot is küldtük Önöknek: 
minden kapcsolattartó pedagógus  kedvezményre jogosító könyvkupont kap. Most könnyen gyarapíthatja könyvtárát akár 5 000 Ft engedménnyel! Ebben segít a kedvezményre jogosító könyvkupon, amely az Ön nevére szól. A kupont https://konyvmolykepzo.hu internetes könyváruházban tudja beváltani. A felhasználás feltételeit a kuponon olvashatja, részletes segítséget a www.tudasbajnoksag.hu/konyvkupon oldalon talál.

Az 1. forduló beküldési határideje: 2019. november 4. 24 óra.

A megoldások beküldésének online felületét ma megnyitottuk.

Szorítunk, hogy jó eredményeket érjenek el.