Pedagógusoknak – Online folytatjuk

Online folytatjuk a versenyt – ehhez kérjük a segítségüket.
Külön díjazzuk a kitartást!

A járványveszély sajnos sok mindent átrendez az életünkben, de Ön ebben a helyzetben is folytatja a tanítást, mi pedig folytatni szeretnénk a Tudásbajnokságot. Ebben kérjük szíves segítségét.

Szeretnénk, ha versenyzőinknek nem kellene lemondaniuk a versenyzés izgalmáról és öröméről, és arról is igyekszünk gondoskodni, hogy munkájukat és kitartásukat elismerjük, jutalmazzuk.

Változtatnunk kell a levelezős fordulók lebonyolításán,
és döntenünk kellett a bennülős megyei és országos döntőről is.

A verseny levelező fordulóinak feladatait az iskolai nevezéssel jelentkező tanulók iskolájukban kaphatták meg, borítékban, az egyéni nevezők pedig az otthoni címükre.
Erre sajnos most nincs lehetőség: részint mert munkatársaink is otthonról végzik a feladataikat, így nem tudjuk csomagolni a küldeményeket, részint mert az iskolák sem tudják ezeket fogadni.
Más módon kell tehát szerveznünk a 6. fordulót.

Az első bennülős forduló (megyei) tervezett időpontja (április 24) ugyan még távolinak tűnhet, de az előkészületeken már most dolgoznunk kellene a rendező iskolákkal, erre azonban nincs lehetőség. Így a megyei döntőt sajnos nem tudjuk megrendezni.

Mivel az országos döntőbe csak ellenőrzött versenykörülmények között rendezett megyei döntőből lehetne bejutni, így a megyei döntő elmaradása azt is jelenti, hogy idei versenyévadunkban sajnos a bennülős országos döntőt sem tudjuk megrendezni.

A verseny online folytatódik,
a bennülős versenyszakaszokat is online fordulókkal váltjuk ki.
Az idei Tudásbajnokság így 8 fordulós versennyé változik.

A feladatokat online, CSAK A VERSENY HONLAPJÁN oldhatják meg a versenyzők.

Az online folytatás alapfeltétele, hogy minden versenyző
rendelkezzen saját versenyzői fiókkal.
Ebben tud Ön segíteni, kérjük, tegye ezt meg.

A könnyebb és gyorsabb áttekinthetőség érdekében alább pontokba rendezzük a legfontosabb információkat, köztük azokat, ahol szeretnénk az Ön segítségét kérni annak érdekében, hogy tanítványai folytathassák a versenyt.

 • Fontos, hogy Önnek is legyen saját pedagógusi fiókja: ebben a fiókban ugyanis láthatja tanítványai adatait, így segíteni tud nekik.
 • Ha VAN pedagógusi fiókja, a Nevezések menüben láthatja, mely tanítványánál NEM szerepel a tanítvány e-mail címe. Ez azt jelenti, hogy ő még nem regisztrált, neki még nincs saját versenyzői fiókja.
  Amiben Ön segíthet: ha tanítványa esetleg elfelejtette a saját internetes azonosítóját (ez a regisztrációhoz szükséges), Ön a Nevezések menüben az azonosítót látja, így ha tanítványa kéri, el tudja neki küldeni.
  Kérjük, hogy az Ön által a távoktatásnál használt felületen szíveskedjen üzenni a regisztrációval még nem rendelkező tanítványainak, hogy regisztrálniuk kell a Tudásbajnokság honlapján.
 • Ha Önnek még NINCS saját fiókja, kérjük, hogy regisztráljon.
  EZ NAGYON FONTOS, mert így tud segíteni azoknak a versenyzőinek, akik még nem regisztráltak.
  A regisztrációt ITT könnyen és gyorsan megteheti.
  Ehhez Önnek is szüksége lesz az internetes azonosítójára, amit a verseny 1. és 5. levelében megküldtünk. Ha már nem előkereshető, ügyfélszolgálatunk segít (ehhez a nevét, iskolája nevét és címét kell megírnia ide: info@tudasbajnoksag.hu).
  Regisztrációt követően az internetes azonosító megadásával a Nevezések menüben látni fogja azoknak a versenyzőknek az adatait, akiket Ön nevezett be a versenyre. Az előző pontban összefoglaltuk, hogyan segíthet nekik.

A start csomaggal versenyzőknek bizonyosan van saját fiókja, mert eddig is csak online oldhatták meg a feladatokat.
Az optimum és elit csomaggal versenyzők többségének is van már saját fiókja, de nem mindannyian használják, hiszen ők papíron is beküldhették a megoldásokat.

Ha lehetősége van rá, kérjük, hogy MINDEN VERSENYZŐJÉT értesítse arról,
hogy a Tudásbajnokság online folytatódik.
Ez az emlékeztető annak is hasznos lehet,
akinek van versenyzői fiókja, és eddig is onnan,
online küldte be a megoldásokat.

Természetesen mi is küldünk értesítést minden versenyzőnknek, akiknek ismerjük az e-mail címét.

Értékeljük és jutalmazzuk az eredményeket,
+ KÜLÖN díjazzuk a kitartást is!
Ehhez 4 000 kötetes nyereményalapot hoztunk létre.

A verseny következő fordulóinak időpontjai:

 • 6. (online) forduló: április 08.-17.
 • 7. (online) forduló (a megyei döntőt kiváltó forduló): április 24.-április 30.
 • 8. (online) forduló (az országos döntőt kiváltó forduló): május 25.-június 1.
  FONTOS: a megyei és az országos döntőkön tantárgyanként csak korlátozott idő lenne a feladatok megoldására. A döntőket kiváltó online fordulókat azonban – hasonlóan az első 6 levelező fordulóhoz – több napig „nyitva tartjuk”. Elegendő idő lesz, hogy a versenyzők alaposan átgondolják a megoldásokat.

A 6. fordulóról, benne az elit csomaggal versenyzők extra feladatainak visszaküldéséről, a bennülős döntőket kiváltó online fordulókról, a jutalmazásról általános tájékoztatást ITT olvashat, és mindenről folyamatosan hírt adunk a honlapunkon is.
Kérjük, figyelje rendszeresen e-mail fiókját és a verseny honlapját!

A verseny ügyfélszolgálata változatlanul elérhető az ismert címeken, szívesen válaszolunk minden kérdésére:
e-mail: info@tudasbajnoksag.hu; telefon: (62) 551-133.

Vigyázzon egészségére! Köszönjük a segítségét!

 

Pedagógusoknak az ötödik fordulóról