Szülőknek a második fordulóról

beniplakat2013_csakbeni2A 2. forduló már tart: néhány hasznos tanács

A Tudásbajnokság 1. fordulóját tekinthetjük ráhangolódásnak.
Ahogy egyre rendszeresebben foglalkoznak a diákok a feladatokkal, egyre jobban ráéreznek, mit és hogyan kell tenniük, hogy megtalálják a jó megoldásokat.

Olyanok lesznek, mint a már edzésben lévő versenyzők, vagy a tökéletesre hangolt hangszerek: minden „megszólalásuk” (feladatmegoldásuk) tökéletes lesz.

 A bemelegítő 1. forduló után itt a 2. forduló!

A megoldások postára adásának határideje: 2017. december 4. 24 óra.

Néhány fontos tanács:
Azok számára, akik levélben kapják a feladatokat:
– A megoldásokat a mellékelt kódlapon egyértelműen kell bejelölni.
– Nagyon fontos, hogy a név és a kódszám ne maradjon le a kódlapról!
– Ha valamilyen ok miatt több kódszáma van a versenyzőnek, ügyelni kell rá, hogy melyik tantárgyhoz melyik kódszám tartozik.

Azok számára, akik interneten küldik be a megoldásokat:
– Az internetes feladatmegoldáshoz az internetes egyszeri azonosító számot vagy számokat korábbi levelünkben megküldtük.
– Ha nem kapták meg minden tantárgyhoz az internetes azonosítót, hívják az ügyfélszolgálat számát, örömmel segítünk;
–  Ha a versenyző nem emlékszik a korábbi felhasználói adataira, úgy egy katt az Elfelejtett jelszó vagy felhasználónév linkre, majd a regisztrált email cím beírása után, megküldjük a felhasználói adatait; Ha a korábban regisztrált email címre nem emlékszik, akkor új regisztráció szükséges;
– Ha nem találja a feladatait a felhasználói fiókjában: a feladatok akkor jelennek meg a fiókban, ha a megküldött valamennyi internetes azonosítót beírta. Amennyiben az internetes azonosító beírása után az a hibaüzenet jelenik meg, hogy az azonosító már más fiókhoz hozzá lett kapcsolva, az ügyfélszolgálat tud segíteni, hívják bátran.
Mentés gombbal még nem kerül be hozzánk a megoldás! Sikeres a beküldés, ha a feladat átkerül a Beküldött megoldások menüpontba.
– Szülő fiókból nem lehet megoldásokat beküldeni. A feladat megtekintése itt csak tájékoztatást szolgál. Fontos, hogy minden versenyzőnek saját fiókja legyen, és a megoldásokat abból küldjék be. Csak ebben az esetben tudunk minden versenyzőnek személyre szóló értesítéseket küldeni.
– Minden gyermeknek külön email címmel, külön fiókot kell létrehozni, külön- külön kell hozzákapcsolni a megfelelő internetes azonosítókat. Minden gyermek külön felhasználói fiókból játsszon! Csak így tudunk személyes kapcsolatot tartani.

JÓ HÍR!
Ha még nem sikerült beküldeni az 1. forduló megoldását, ne csüggedjenek, a 2. forduló határidejéig megtehetik akár a kódlapon, akár az interneten.

 

A versenyzőknek jó fejtörést kívánunk,
a szülőknek a versenyzők nevében is köszönjük a bátorítást!

 

Szülőknek az első fordulóról