Szülőknek a második fordulóról

beniplakat2013_csakbeni2Indul a 2. forduló: néhány hasznos tanács

„Nem elég útra kelni, az úton menni kell!” Akár az Ön gyermekéhez is írhatta volna Váci Mihály költő ezeket a sorokat. Mert Ő már elindult, megtette az első fontos lépéseket: megoldotta a Tudásbajnokság első fordulójának feladatait. Maradjon lendületben, folytassa a megkezdett utat!

Minden újabb forduló egy új próba: a próbák arra jók, hogy erősítsék és fejlesszék a kitartást, a tehetséget. A kitartás és a tehetség pedig két olyan „motor”, ami magasra röpítheti a gyermekeinket.

Stephen Hawking világhírű angol fizikus szerint mindenki elérhet bármit, ha kellő erővel próbálkozik.

Íme az újabb esély a próbálkozásra: versenyünk 2. fordulója.
A megoldások postára adásának határideje: 2018. december 3. 24 óra.

JÓ HÍR!
Ha valakinek még nem sikerült beküldenie az 1. forduló megoldását,
a 2. forduló határidejéig megteheti akár a kódlapon, akár az interneten.

Összegyűjtöttük az 1. forduló néhány hasznos tapasztalatát, amit közzé is tettünk itt, a honlapunkon. Alább megismételjük közülük a legfontosabbakat:

Azok számára, akik levélben kapják a feladatokat:

– A megoldásokat a mellékelt kódlapon egyértelműen kell bejelölni.
– Nagyon fontos, hogy a név és a kódszám ne maradjon le a kódlapról!
– Ha valamilyen ok miatt több kódszáma van a versenyzőnek, ügyelni kell rá, hogy melyik tantárgyhoz melyik kódszám tartozik.

Azok számára, akik interneten küldik be a megoldásokat:

Szülő fiókból nem lehet megoldásokat beküldeni. A feladat megtekintése itt csak tájékoztatást szolgál.

Fontos, hogy minden versenyzőnek saját fiókja legyen, azaz minden versenyző külön versenyzői felhasználói fiókból játsszon, és a megoldásokat abból küldje be. Csak így tudunk személyes kapcsolatot tartani.
Minden versenyzőnek külön email címmel külön versenyzői fiókot kell létrehozni, és az így létrehozott fiókhoz külön- külön kell hozzákapcsolni a megfelelő internetes azonosítókat.

Amennyiben több gyermeke is versenyez, minden gyermeknek külön email címmel külön versenyzői fiókot kell létrehozni, és külön-külön kell az egyes fiókokhoz hozzákapcsolni a megküldött internetes azonosítókat.

Ha nem találják a feladatokat a versenyző felhasználói fiókjában: a feladatok akkor jelennek meg a fiókban, ha a megküldött valamennyi internetes azonosítót beírták. Ezt csak egyszer, a verseny első fordulója előtt kell megtenni, ez kapcsolja össze a fiókot a tantárggyal, és ez a kapcsolat szükséges ahhoz, hogy a feladatlapok megjelenjenek a fiókban.

– Az internetes feladatmegoldáshoz az internetes egyszeri azonosító számot vagy számokat korábbi levelünkben megküldtük. Minden kódszámot be kell írni a megfelelő helyre, mert csak ekkor jelenik meg minden tantárgy, amire a versenyző nevezett.

– Ha nem kapták meg minden tantárgyhoz az internetes azonosítót, hívják az ügyfélszolgálat számát, örömmel segítünk;

Amennyiben az internetes azonosító beírása után az a hibaüzenet jelenik meg, hogy az azonosító már más fiókhoz hozzá lett kapcsolva, az ügyfélszolgálat tud segíteni, hívják bátran.

–  Ha a versenyző nem emlékszik a korábbi felhasználói adataira, úgy egy katt az Elfelejtett jelszó vagy felhasználónév linkre, majd a regisztrált email cím beírása után, megküldjük a felhasználói adatait; Ha a korábban regisztrált email címre nem emlékszik, akkor új regisztráció szükséges;

Mentés gombbal még nem kerül be hozzánk a megoldás! Sikeres a beküldés, ha a feladat átkerül a Beküldött megoldások menüpontba.

 

Az ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz:

Akár az ügyfélszolgálat email címére akár a verseny honlapján, a Kapcsolatok menün keresztül érkezik kérés, a gyors és hatékony segítségnyújtáshoz szíveskedjenek megadni az alábbi adatokat:

  • a versenyző nevét,
  • osztályát,
  • iskolai nevezés esetén iskola nevét, címét (település és utcanév), a versenyzőt nevező pedagógus nevét;
  • egyéni nevezés esetén a nevezéskor megadott levelezési címet;

Gyorsan és hatékonyan a fenti adatok alapján tudunk segíteni.

Bízunk benne, hogy a fenti tapasztalatok hasznos segítséget jelentenek abban, hogy a 2. fordulót még felkészültebben várhassák versenyzőink, az őket támogat szülők és mi pedig szükség esetén még gyorsabban és jobban tudjunk segíteni.

 

A versenyzőknek jó fejtörést kívánunk,
a szülőknek a versenyzők nevében is köszönjük a bátorítást!

 

Szülőknek az első fordulóról