Versenyzőknek a második fordulóról

A 2. forduló már tart: néhány fontos tanács

Ahhoz, hogy egy hangszer szépen szólaljon meg, fel kell hangolnod. De be kell melegítened az izmaidat is, ha mozogni készülsz. Bármi is legyen, amiben jól és eredményesen akarsz szerepelni, rá kell hangolódnod, fel kell készülnöd.

A Tudásbajnokság 1. fordulóját tekintheted ilyen ráhangolódásnak.

Ahogy egyre rendszeresebben foglalkozol a feladatokkal, egyre jobban ráérzel, mit és hogyan kell tenned, hogy megtaláld a jó megoldásokat.

Olyan leszel, mint a már edzésben lévő versenyző, vagy a tökéletesre hangolt hangszer: minden „megszólalásod” (feladatmegoldásod) tökéletes lesz.

 A bemelegítő 1. forduló után itt a 2. forduló!

A megoldások postára adásának határideje: 2017. december 4. 24 óra.

 Néhány fontos tanács:
– Már az interneten is megoldhatók a feladatok! Gyors, és nem veszik el a postán. Az internetes egyszeri azonosító számot vagy számokat korábbi levelünkben megküldtük.
– Ha nem kaptad meg minden tantárgyadhoz az internetes azonosítót, hívd az ügyfélszolgálat számát, örömmel segítünk;
–  Ha nem emlékszel a korábbi felhasználói adataidra, úgy egy katt az Elfelejtett jelszó vagy felhasználónév linkre, majd a regisztrált email cím beírása után, megküldjük a felhasználói adataidat; Ha a korábban regisztrált email címre nem emlékszel, akkor új regisztráció szükséges;
– Ha nem találod a feladataidat a felhasználói fiókodban: a feladatok akkor jelennek meg a fiókban, ha a megküldött valamennyi internetes azonosítót beírtad. Amennyiben az internetes azonosító beírása után az a hibaüzenet jelenik meg, hogy az azonosító már más fiókhoz hozzá lett kapcsolva, az ügyfélszolgálat tud segíteni, hívd bátran.
Mentés gombbal még nem kerül be hozzánk a megoldás! Sikeres a beküldés, ha a feladat átkerül a Beküldött megoldások menüpontba.

JÓ HÍR!
Ha még nem sikerült beküldened az 1. forduló megoldását, ne csüggedj, a 2. forduló határidejéig megteheted akár a kódlapon, akár az interneten.

 

Jó fejtörést kívánunk!

 

Versenyzőknek az első fordulóról