Versenyzőknek a második fordulóról

Indul a 2. forduló: néhány fontos tanács

„Nem elég útra kelni, az úton menni kell!” Akár Hozzád is írhatta volna Váci Mihály költő ezeket a sorokat. Mert Te már elindultál, megtetted az első fontos lépéseket: megoldottad a Tudásbajnokság első fordulójának feladatait. Maradj lendületben, folytasd a megkezdett utat!

Minden újabb forduló egy új próba: a próbák arra jók, hogy erősítsék és fejlesszék a kitartásodat, a tehetségedet. A kitartás és a tehetség pedig két olyan „motor”, ami magasra röpíthet.

Stephen Hawking világhírű angol fizikus szerint mindenki elérhet bármit, ha kellő erővel próbálkozik.

Íme az újabb esély a próbálkozásra: versenyünk 2. fordulója.
A megoldások postára adásának határideje: 2018. december 3. 24 óra.

JÓ HÍR!
Ha nem sikerült beküldened az 1. forduló megoldását,
a 2. forduló határidejéig megteheted akár a kódlapon, akár az interneten.

Összegyűjtöttük az 1. forduló néhány hasznos tapasztalatát, amit közzé is tettünk itt, a honlapunkon. Alább megismételjük közülük a legfontosabbakat:

Azok számára, akik levélben kapják a feladatokat:

– A megoldásokat a mellékelt kódlapon egyértelműen kell bejelölni.
– Nagyon fontos, hogy a név és a kódszám ne maradjon le a kódlapról!
– Ha valamilyen ok miatt több kódszáma van a versenyzőnek, ügyelni kell rá, hogy melyik tantárgyhoz melyik kódszám tartozik.

Azok számára, akik interneten küldik be a megoldásokat:

– Már az interneten is megoldhatók a feladatok! Gyors, és nem veszik el a postán.

Ha nem találod a feladataidat a felhasználói fiókodban: a feladatok akkor jelennek meg a fiókban, ha a megküldött valamennyi internetes azonosítót beírtad. Ezt csak egyszer, a verseny első fordulója előtt kell megtenni, ez kapcsolja össze a fiókot a tantárggyal, és ez a kapcsolat szükséges ahhoz, hogy a feladatlapok megjelenjenek a fiókban.

– Az internetes egyszeri azonosító számot vagy számokat korábbi levelünkben megküldtük. Minden megküldött azonosítót be kell írni a megfelelő helyre, mert csak így lesznek láthatók a tantárgyak, amelyekre neveztél.

– Ha nem kaptad meg minden tantárgyadhoz az internetes azonosítót, hívd az ügyfélszolgálat számát, örömmel segítünk;

– Amennyiben az internetes azonosító beírása után az a hibaüzenet jelenik meg, hogy az azonosító már más fiókhoz hozzá lett kapcsolva, az ügyfélszolgálat tud segíteni, hívd bátran.

– Ha nem emlékszel a korábbi felhasználói adataidra, úgy egy katt az Elfelejtett jelszó vagy felhasználónév linkre, majd a regisztrált email cím beírása után, megküldjük a felhasználói adataidat; Ha a korábban regisztrált email címre nem emlékszel, akkor új regisztráció szükséges;

Mentés gombbal még nem kerül be hozzánk a megoldás! Sikeres a beküldés, ha a feladat átkerül a Beküldött megoldások menüpontba.

Az ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz:

Akár az ügyfélszolgálat email címén akár a verseny honlapján, a Kapcsolatok menün keresztül fordulsz hozzánk kérdéssel, a gyors és hatékony segítségnyújtáshoz légy szíves add meg az alábbi adatokat:

  • neved,
  • osztályod,
  • iskolai nevezés esetén iskolád nevét, címét (település és utcanév), a Téged benevező pedagógus nevét;
  • egyéni nevezés esetén a nevezéskor megadott levelezési címedet;

Gyorsan és hatékonyan a fenti adatok alapján tudunk segíteni.

 

Bízunk benne, hogy a fenti tapasztalatok hasznos segítséget jelentenek abban, hogy a 2. fordulót még felkészültebben várhasd, mi pedig szükség esetén még gyorsabban és jobban tudjunk segíteni.

 

Jó fejtörést kívánunk!

 

Versenyzőknek az első fordulóról