Hogyan segítünk? MatekÁSZ megyei döntő – online!

Március 12-én rendezzük a matekÁSZ megyei döntőjét. Eredetileg minden döntős a saját iskolájában oldhatta volna meg a feladatokat, de a járványhelyzet miatt változtatnunk kellett: minden résztvevő ONLINE teljesítheti a megyei döntőt.

A járványhelyzet miatt az általános iskolákban szünetelni fog a tantermi oktatás március 12-én. Arra készülünk, hogy ebben a helyzetben is mindenki megírhassa a megyei döntős dolgozatát, aki az iskolai fordulón kiérdemelte, hogy döntős lehessen.

Mi szükséges az online feladatmegoldáshoz?

SAJÁT VERSENYZŐI FIÓK!

Aki megyei döntős és nincs fiókja,
néhány egyszerű lépésben máris létrehozhatja.

Regisztráció

Minden döntős versenyzőnknek tájékoztató e-mailt küldünk!
 Kérjük versenyzőinket, figyeljék levelező fiókjukat!

Miben kérjük a pedagógusok segítségét?
  • A versenyzőt a matekÁSZ versenyre benevező pedagógusok azonosítóikkal a verseny oldalára belépve a Versenyfeladatok menü Nevezések oldalán láthatják, van-e megyei döntős diákjuknak fiókja. Akinek nincs, azt boríték ikon jelzi.
  • Aki tanítványa nevénél ilyen ikont talál, kérjük, kattintson a Meghívó küldése gombra (ahol nem szerepel tanítványa e-mail-címe, kérjük, írja be).
    Ekkor tanítványa értesítést fog kapni arról, hogy regisztrálnia kell.
  • Aki nem ismeri tanítványa e-mail-címét, kérjük, hogy a távoktatásnál használt felületen szíveskedjen üzenni neki, hogy a megyei döntőt online teljesítheti, amihez rendelkeznie kell versenyzői fiókkal.
  • A zöld fejecske ikon azt jelzi, hogy a versenyzőnek már van saját fiókja.
  • FONTOS! Minden résztvevőnek e-mailt küldünk a megyei döntőről, benne azzal az internetes azonosítóval, amit a versenyzői fiókban a megfelelő helyre be kell írni. Március 12-én csak ennek alapján jelenik meg a döntő feladatsora a versenyzői fiók Versenyfeladatok menüjének Feladatok oldalán.
  • Az internetes azonosítókat a pedagógusok is látják saját fiókjukban, így abban is tudnak segíteni, hogy ezt pontosan és jó helyre írja be a diákjuk.
Hogyan érdemes készülni az online munkára?

Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a döntő online lebonyolításáról. A döntő napján, március 12-én mindez a Feladatok oldalon is olvasható lesz, de jó előre készülni, és már MOST elolvasni.

Összefoglaló online megoldáshoz