Pedagógusoknak a második fordulóról

Csak tovább, tovább: indul a 2. forduló!

Diákjai megtették az első fontos lépéseket: megoldották a Tudásbajnokság első fordulójának feladatait. Gratulálunk! Maradjanak lendületben, folytassák a megkezdett utat!

Minden újabb forduló egy új próba: a próbák arra jók, hogy erősítsék és fejlesszék a kitartásukat, a tehetségüket. A kitartás és a tehetség pedig két olyan „motor”, ami magasra röpítheti Őket.

Íme az újabb esély a próbálkozásra: versenyünk 2. fordulója.
A megoldások beküldésének határideje: 2019. december 2. 24 óra.

JÓ HÍR!
Ha valakinek még nem sikerült beküldenie az 1. forduló megoldását, a 2. forduló határidejéig megteheti akár a kódlapon, akár az interneten.

Összegyűjtöttük az 1. forduló néhány hasznos tapasztalatát, amit közzé is tettünk itt, a honlapunkon. Alább megismételjük közülük a legfontosabbakat: 

– Online is megoldhatók a feladatok! Gyors, és nem veszik el a postán.

Versenyző csak versenyzői regisztrációval létrehozott saját fiókjából tudja beküldeni a megoldásokat.

START csomaggal versenyzők CSAK online tudják beküldeni a megoldásokat. Optimum és Elit csomaggal versenyzők minden fordulóban eldönthetik, hogy online vagy papír alapon küldik be. FONTOS, hogy adott fordulóban csak egyféle módon küldjék a megoldásokat: interneten VAGY papíron. Aki online beküldte, papíron már ne tegye, és fordítva.

– FONTOS: Mentés gombbal még nem kerül be hozzánk a megoldás! A Beküldés gombra kell kattintani! Sikeres a beküldés, ha a feladat átkerül a Beküldött megoldások menüpontba.

Az internetes azonosító kapcsolja a fiókhoz a nevezéskor kiválasztott tantárgyat! A versenyzők és tanáraik internetes egyszeri azonosító számát korábbi levelünkben megküldtük. Ezt az internetes azonosítót kell beírni a megfelelő helyre. Ezt csak egyszer, a verseny első fordulója előtt kell megtenni, ez kapcsolja össze a fiókot a tantárggyal, és ez a kapcsolat szükséges ahhoz, hogy a feladatlapok megjelenjenek a fiókban.
Fontos, hogy aki több azonosítót kapott, mindegyiket írja be a megfelelő helyre, mert csak így jelenik meg a fiókjában minden tantárgya, amire benevezett.

Saját, pedagógusi fiókjában láthatja, melyik Ön által nevezett versenyző küldte vissza online a megoldásokat, hány pontot ért el. Szükség esetén innen a feladatlapokat is kinyomtathatja. FONTOS! Innen tudja majd nevezni is versenyzőit a megyei döntőre.

– Ha a tanítvány nem emlékszik a korábbi felhasználói adatokra, vagy nem tudja, hogy regisztráltak-e már, tanára így tud segíteni:
megnézi saját fiókjában, a Nevezések menüpont alatt, hogy a versenyző internetes azonosítója hozzá van-e kapcsolva a versenyző felhasználói fiókjához. Ha igen, úgy látja ott a versenyző regisztrált email címét. Erre az email címre kattintva a pedagógus el tudja küldetni a versenyző felhasználói adatait erre az email címre.

Az ügyfélszolgálattal való kommunikációhoz:
Akár az ügyfélszolgálat email címére akár a verseny honlapján, a Kapcsolatok menün keresztül érkezik kérés, a gyors és hatékony segítségnyújtáshoz szíveskedjenek megadni az alábbi adatokat:

  • a versenyző nevét,
  • osztályát,
  • iskolai nevezés esetén iskola nevét, címét (település és utcanév), a versenyzőt nevező pedagógus nevét;
  • egyéni nevezés esetén a nevezéskor megadott levelezési címet;

Gyorsan és hatékonyan a fenti adatok alapján tudunk segíteni.

Bízunk benne, hogy a fenti tapasztalatok hasznos segítséget jelentenek abban, hogy a 2. fordulót még felkészültebben várhassák versenyzőink, az őket támogató pedagógusok, mi pedig szükség esetén még gyorsabban és jobban tudjunk segíteni.

Jó fejtörést kívánunk a versenyzőknek,
Önöknek pedig sok-sok kiváló, ügyes versenyzőt!

 

Pedagógusoknak az első fordulóról