Pedagógusoknak a második fordulóról

Tisztelt Pedagógus!

Ahhoz, hogy egy hangszer szépen szólaljon meg, fel kell hangolni. De be kell melegíteni az izmainkat is, ha mozogni készülünk. Bármi is legyen, amiben jól és eredményesen akarunk szerepelni, rá kell hangolódnunk, fel kell készülnünk.

A Tudásbajnokság 1. fordulóját tekinthetjük ilyen ráhangolódásnak.

Ahogy tanítványai egyre rendszeresebben foglalkoznak a feladatokkal, egyre jobban ráéreznek, mit és hogyan kell tenniük, hogy megtalálják a jó megoldásokat.

Olyanok lesznek, mint a már edzésben lévő versenyzők, vagy a tökéletesre hangolt hangszerek: minden „megszólalásuk” (feladatmegoldásuk) tökéletes lesz, jól teljesítenek, és ezzel örömet szereznek elsősorban önmaguknak, de mindazoknak is, akik szurkolnak Nekik.

 A bemelegítő 1. forduló után itt a 2. forduló!

A megoldások postára adásának határideje: 2017. december 4. 24 óra.

 Néhány hasznos tanács:
– Már az interneten is megoldhatók a feladatok! Gyors, és nem veszik el a postán. Itt érhető el: www.tudasbajnoksag.hu. A versenyzők és tanáraik internetes egyszeri azonosító számát korábbi levelünkben megküldtük.
–  Ha a tanítvány nem emlékszik a korábbi felhasználói adatokra, vagy nem tudja, hogy regisztráltak-e már, tanára így tud segítni:
megnézi saját fiókjában, a Nevezések menüpont alatt, hogy a versenyző internetes azonosítója hozzá van-e kapcsolva a versenyző felhasználói fiókjához. Ha igen, úgy látja ott a versenyző regisztrált email címét. Erre az email címre kattintva a pedagógus el tudja küldetni a versenyző felhasználói adatait erre az email címre.
– Ha egy diáknak – különböző okok miatt – több kódszáma van, ügyelnie kell rá, hogy melyik tantárgyhoz melyik kódszám tartozik.

JÓ HÍR!
Ha valakinek még nem sikerült beküldenie az 1. forduló megoldását,
a 2. forduló határidejéig megteheti akár a kódlapon, akár az interneten.

 

Jó fejtörést kívánunk a versenyzőknek,
Önöknek pedig sok-sok kiváló, ügyes versenyzőt!

 

Pedagógusoknak az első fordulóról