Az ELIT játék PLUSZ sorsolásának nyertesei

Megérkezett az ELIT játék utolsó sorsolása! PLUSZ sorsolásunk alkalmával azon ELIT versenyzőink között sorsoltunk ki ajándékkönyveket, akik a 6 forduló során még nem nyertek.

Tovább olvasom »

Elkészült az országos döntő értékelése + megmutatjuk a második félév megoldásait is!

Már alig vártad, hogy megtudd az országos döntőn elért eredményedet? Most kiderül te lettél-e a legnagyobb király. Kihívásokkal teli évet tudhatunk magunk mögött, te végig kitartottál, a munkádra mindenképpen büszke lehetsz!

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 6. fordulójának nyertesei

A szólások és közmondások szerves részeit képezik ékes beszédünknek. Sok frappáns gondolatot és életbölcsességet sajátíthatunk el megismerésükkel. Ki ne szeretné ezen fejtörőket az állatok bevonásával megoldani. Az Elit játék 5. fordulójában a szólásmondásokból “meglógtak” az állatok és még a szavak is összekeveredtek.

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 5. fordulójának nyertesei

Az ötödik ELIT forduló során a csodák világába kalauzoltunk el titeket. Az alsósok Magyarország néhány nevezetességével ismerkedhettek meg, a felsősök pedig a híres festmények világába kalandozhattak.

Tovább olvasom »

Az országos döntőről

Elérkeztünk a Tudásbajnokság utolsó és legfőbb megmérettetéséhez. Még előtted ez az izgalmas kihívás, ha megugrod te lehetsz a legnagyobb Király! Bízzatok magatokban, hogy sikerülni fog, és bátorsággal, önbizalommal és felkészültséggel versenyezzetek. Az országos döntő következik.

Tovább olvasom »

Érkeznek Hozzátok a megyei döntő jutalmai!

Gratulálunk, jól szerepeltetek! A megyei döntő jól megérdemelt jutalmai már úton vannak felétek. Vár még titeket az idei utolsó megmérettetés, az országos döntő! Ha idén nem sikerült, amit szerettél volna, jövőre újra várnak a Tudásbajnokság izgalmas kihívásai. Gratulálunk a résztvevőknek!

Tovább olvasom »

Célegyenesben a Tudásbajnokság: 6. levelezős forduló

Aki elindul és kitart, célba ér. Versenyzőink bátran indultak, ügyesen játszottak, és íme, a cél már közel. Indul a Tudásbajnokság levelező szakaszának 6., záró fordulója. A fordulós csomagok már úton vannak, a feladatok a versenyzői fiókokban elérhetők.

Tovább olvasom »

Elkészült a megyei döntő értékelése!

Már alig vártad, hogy megtudd az eredményedet? Vajon bejutottál-e az országos döntőbe? Ha most nem sikerült, ne csüggedj, a munkádra és a kitartásodra mindenképpen büszke lehetsz!

Tovább olvasom »

5. levelezős forduló + a megyei forduló megoldásai

Célegyenesbe ért a Tudásbajnokság levelező szakasza! Még két forduló van hátra. Most indul az ötödik! Értékeltük a féléves eredményeket és közöljük a megyei forduló megoldásait. Minden versenyzőnk büszke lehet a munkájára. Az 5. fordulós csomagok és a féléves eredményekért járó jutalmak már úton vannak!

Tovább olvasom »

A megyei fordulóról

A járványhelyzet miatt a Tudásbajnokság megyei fordulóját online teljesíthetik versenyzőink. Minden tárgyból indulhatnak, amelyre beneveztek és beküldték az első 4 forduló levelező fordulójának megoldásait, függetlenül attól, hogy milyen versenycsomaggal játsszanak. Az éves nevezési díj rendezése is feltétele a megyein való részvételnek.

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 4. fordulójának nyertesei

Régi bölcsesség, hogy a változatosság gyönyörködtet. Nemcsak a ruházatunk, hajviseletünk, de a szokásaink, sőt a nyelvhasználatunk változatossága is tudja gyönyörködtetni azt, aki ránk néz vagy minket hallgat. Az Elit játék 4. fordulójában a nyelvi sokszínűséget egy kis játékkal is fűszereztük: így talán még több örömet szerzett.

Tovább olvasom »

Még 3 nap a 4. fordulóra

Technikai hiba miatt rendszerünkben március 5 és 7-e között 3 napig sajnos nem lehetett a 4. forduló megoldásait beküldeni. Ezt a 3 nap esélyt szeretnénk visszaadni, ezért március 10-én éjfélig nyitva tartjuk a beküldés lehetőségét. Bízunk benne, hogy ez idő alatt mindenki pótolni tudja a 4. fordulót, és ezzel jogosulttá válhat a verseny megyei fordulóján való részvételre.

Tovább olvasom »

Még 1 esély! A tét a megyei forduló!

Fontos állomáshoz érkeztünk! Közeledik a Tudásbajnokság megyei fordulója! Minden versenyző részt vehet rajta, ha az első 4 levelező forduló megoldását beküldte. Úgy látjuk, vannak olyan versenyzők, akik a megyei forduló küszöbén állnak, de még „nem léphetnének be”.

Tovább olvasom »

Hosszabbítottunk + FONTOS VÁLTOZÁS a megyei forduló lebonyolításában

Egy verseny sokszínűen fejleszt és tanít. Próbára teszi a tudásunkat, felkészültségünket, megtanít arra, hogyan hozhatunk jó döntéseket – ÉS hogyan figyeljünk az időre! A tét a megyei döntő: ezért segítünk azoknak, akik a határidőkkel még nem kötöttek szorosabb barátságot. 🙂

Tovább olvasom »

4. levelezős forduló + FONTOS VÁLTOZÁS a megyei forduló lebonyolításában

A hősök olyan utat járnak, ami tele van meglepetésekkel, amit felfedezhetnek, ahol nemcsak a tudásukra van szükségük, de a bátorságukra, kitartásukra és a leleményességükre is.
A Tudásbajnokság versenyzői a hősök útját járják!

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 3. fordulójának nyertesei

Kutatások bizonyítják, hogy aki rendszeresen töri a fejét, az minden tantárgyból jobb lesz, sőt, még választékosabban is beszél! Tehát: rejtvényre fel – gondolhatták az Elit versenycsomaggal játszók.

Tovább olvasom »

Meglepetést is tartogat a Tudásbajnokság 3. fordulója

A Tudásbajnokság levelező szakasza félidejéhez ért. A 6 fordulóból a 3. feladatait küldjük, és megnyitottuk az online megoldási felületet is.
Az első 2 forduló alapján érdemes átgondolni, mi sikerült jól, mire érdemes jobban figyelni.

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 2. fordulójának nyertesei

Aki a Tudásbajnokság ELIT versenycsomagját választotta, nemcsak a forduló feladatainak izgalmát élheti át, de nyereményjátékban is részt vehet. Minden fordulóban játékos fejtörők várják.

Tovább olvasom »

A bemelegítő 1. forduló után itt a 2. forduló!

Ahhoz, hogy egy hangszer szépen szólaljon meg, fel kell hangolni. Ha mozogni készülünk, be kell melegíteni az izmainkat. Bármi is legyen, amiben jól és eredményesen akarunk szerepelni, rá kell hangolódnunk, fel kell készülnünk.

A Tudásbajnokság 1. fordulóját tekinthetjük ilyen ráhangolódásnak.

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 1. fordulójának nyertesei

Idén is fordulónként 100 ajándékkönyvet sorsolunk az ELIT versenycsomag feladványainak helyes megfejtői között. Nem marad el a kedvezményre jogosító könyvkupon sem!

Tovább olvasom »

Hosszabbítottunk: november 8 az új határidő

Gyakran sok múlik azon, van-e még idő átnézni a feladatok megoldását a beküldésük előtt. Lesz még 4 nap erre!

Tovább olvasom »

Érkeznek az 1. forduló feladatai

Eljött a várva várt pillanat: indul a verseny, a Tudásbajnokság első fordulójának feladatait postáztuk, a feladatok megjelentek a versenyzők online fiókjaiban is.
Nagyszerű, élvezetes versenyre készülünk idén is.

Tovább olvasom »

Pótjelentkezés október 12-én éjfélig!

Különleges az idei tanév első hónapja, a „megszokottnál” jóval több szervező, előkészítő munka volt, gyakran váratlan helyzetekhez kellett gyorsan alkalmazkodni. Ilyenkor az idő nem a barátunk.
Segítünk, hogy aki indulni szeretne a Tudásbajnokságon, a rajtra odaérjen, az idő szorításán ne múljon: a nevezésre október 12-én éjfélig póthatáridőt biztosítunk.

Tovább olvasom »

Október 5 éjfél az új nevezési határidő!

Jó hírt hozunk mindazoknak, akik a sok év eleji tennivaló miatt még nem tudták leadni a nevezéseket a Tudásbajnokságra. Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt: az október 5-én éjfélig beérkező nevezéseket még fogadni tudjuk.

Tovább olvasom »

Felkészülten várjuk az indulást. Vigyázunk a versenyzőinkre!

A Tudásbajnokság minden munkatársa számára legfontosabb, hogy gondosan és felelősséggel óvja a maga és környezete egészségét, ezzel segítve a verseny biztonságos lebonyolítását.

Tovább olvasom »