A megyei fordulóról

A járványhelyzet miatt a Tudásbajnokság megyei fordulóját online teljesíthetik versenyzőink. Minden tárgyból indulhatnak, amelyre beneveztek és beküldték az első 4 forduló levelező fordulójának megoldásait, függetlenül attól, hogy milyen versenycsomaggal játsszanak. Az éves nevezési díj rendezése is feltétele a megyein való részvételnek.

Tovább olvasom »

Az ELIT játék 4. fordulójának nyertesei

Régi bölcsesség, hogy a változatosság gyönyörködtet. Nemcsak a ruházatunk, hajviseletünk, de a szokásaink, sőt a nyelvhasználatunk változatossága is tudja gyönyörködtetni azt, aki ránk néz vagy minket hallgat. Az Elit játék 4. fordulójában a nyelvi sokszínűséget egy kis játékkal is fűszereztük: így talán még több örömet szerzett.

Tovább olvasom »

Még 3 nap a 4. fordulóra

Technikai hiba miatt rendszerünkben március 5 és 7-e között 3 napig sajnos nem lehetett a 4. forduló megoldásait beküldeni. Ezt a 3 nap esélyt szeretnénk visszaadni, ezért március 10-én éjfélig nyitva tartjuk a beküldés lehetőségét. Bízunk benne, hogy ez idő alatt mindenki pótolni tudja a 4. fordulót, és ezzel jogosulttá válhat a verseny megyei fordulóján való részvételre.

Tovább olvasom »

Tovább az összes hírre