EXTRA tanulmányi verseny általános iskolásoknak

Játékos, néha mókás, és nagyon izgalmas. Ez a Tudásbajnokság.

Extra tanulmányi verseny, ami a legtöbb sikerélményt nyújtja, és ahol minden általános iskolás megtalálja a kedvére való játékot, kihívást.

A versenyzők 3 VERSENYCSOMAG közül választhatnak.

Mindenkinek ajánlott, akár kedveli a választott tantárgyat, és még többet szeretne tudni belőle, akár nehézségei vannak, mert biztos lehet abban, hogy a gyakorlás sokat segít.

A feladatokat online küldjük a versenyezői fiókba, és a megoldások is csak online küldhetők be.

Megéri, mert minden fordulóval színes anyagokat küldünk, apró ajándékokat, a verseny végén pedig egy különleges Beni-kalendáriumot.

A feladatokat levélben küldjük, de online is megkapják a versenyzők, így a megoldásokat választásuk szerint VAGY papíron VAGY online küldhetik be.

A legjobb választás annak, aki szereti, ha minden fordulóban a versenyfeladatokon kívül külön izgalmas fejtörőket is kap, és ezek megoldásával nyereményjátékon vehet részt, fordulónként kedvezményre jogosító könyvkupon segítségével gazdagíthatja az otthoni könyvtárát, év végén pedig névre szóló jutalomkönyvet kap.

Második izgalmas választás: 9 TANTÁRGY

A versenyzők 9 tantárgyból vehetnek részt a Tudásbajnokságon, minden tantárgy választható minden versenycsomaggal. A versenyfeladatok minden tantárgyból évfolyamonként készülnek, angol nyelvből kezdő és haladó szinten lehet versenyezni.

CSAK BÁTRAN!

Több tantárggyal, akár eltérő versenycsomaggal!

A Tudásbajnokságra nevezni CSAK ONLINE lehet! Gyors és egyszerű.

Iskolai jelentkezés esetén a szaktanárnál vagy az osztályfőnöknél kell jelezni a választott tárgyat vagy tárgyakat, és a hozzájuk választott versenycsomagot.

Ebben az esetben a nevezést a pedagógus küldi be, a részvételi díjat is lehet a pedagógusnál befizetni, Optimum és Elit csomagok küldeményei az iskolai címre érkeznek. A Start csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján. 

EGYÉNI NEVEZÉST otthonról, szintén kizárólag online lehet beküldeni.

Ebben az esetben önállóan kell gondoskodni a nevezési díj befizetéséről, az Optimum és Elit csomagok küldeményei pedig a nevezéskor megadott (otthoni) címre érkeznek. A Start csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján. 

Vélemények a Tudásbajnokságról