EXTRA tanulmányi verseny
általános iskolásoknak

Játékos, néha mókás, és nagyon izgalmas. Ez a Tudásbajnokság.

Extra tanulmányi verseny, ami a legtöbb sikerélményt nyújtja, és ahol minden általános iskolás megtalálja a kedvére való játékot, kihívást.

A versenyzők 3 VERSENYCSOMAG közül választhatnak.

Mindenkinek ajánlott, akár kedveli a választott tantárgyat, és még többet szeretne tudni belőle, akár nehézségei vannak, mert biztos lehet abban, hogy a gyakorlás sokat segít.

A feladatokat online küldjük a versenyezői fiókba, és a megoldások is csak online küldhetők be.

Megéri, mert minden fordulóval színes anyagokat küldünk, apró ajándékokat, a verseny végén pedig egy különleges Beni-kalendáriumot.

A feladatokat levélben küldjük, de online is megkapják a versenyzők, így a megoldásokat választásuk szerint VAGY papíron VAGY online küldhetik be.

A legjobb választás annak, aki szereti, ha minden fordulóban a versenyfeladatokon kívül külön izgalmas fejtörőket is kap, és ezek megoldásával nyereményjátékon vehet részt, fordulónként kedvezményre jogosító könyvkupon segítségével gazdagíthatja az otthoni könyvtárát, év végén pedig névre szóló jutalomkönyvet kap.

Második izgalmas választás: 9 TANTÁRGY

A versenyzők 9 tantárgyból vehetnek részt a Tudásbajnokságon, minden tantárgy választható minden versenycsomaggal. A versenyfeladatok minden tantárgyból évfolyamonként készülnek, angol nyelvből kezdő és haladó szinten lehet versenyezni.

Vélemények a Tudásbajnokságról