EXTRA tanulmányi verseny
általános iskolásoknak

Önökkel együtt szeretnénk

Az Ön lelkes és elkötelezett munkáját is dicséri, hogy a Tudásbajnokság mára az egyik legnagyobb és legrangosabb tanulmányi versennyé vált.

Közös célunk:
kíváncsi, bátor, tudását fejleszteni akaró, a megszerzett ismereteire büszke diákokból olyan értékes, inspiráló, támogató közösséget építeni, ahová jó tartozni, ahol mindenkinek van esélye megmutatni, miben jó.

A Tudásbajnokság tanulmányi versenye pedagógus partnerei segítségével ilyen közösséget épít.

Versenycsomagok

A Tudásbajnokságon 3 versenycsomagból és 9 tantárgy közül választhatnak a diákok.
Minden általános iskolás nevezhet elsőtől nyolcadik osztályosig. Minden tantárgy választható minden versenycsomaggal!

Nevezés

A versenyre NEVEZNI ONLINE lehet.

  1. Diák vagy szülő is elindíthatja felhasználói fiókjából az iskolai nevezést iskolájának és kapcsolattartó tanárának kiválasztásával. Kapcsolattartó automatikus e-mailt kap erről, melyben jóváhagyhatja vagy elutasíthatja a jelentkezést. Jóváhagyáskor a diák/szülő kap egy visszaigazoló e-mailt. Nevezési díjat rendezheti a szülő közvetlenül bankkártyával, vagy az Ön közreműködésével. Ha elutasítja, akkor a jelentkezés egy ún. iskolai várólistára kerül, ahol az iskola összes regisztrált pedagógusa látja saját felhasználó fiókjában és magához rendelheti. Kérjük, figyelje a várólistát.
  2. Diák vagy szülő tanáránál adja le a jelentkezést és nála rendezi a nevezési díjat. Ekkor a pedagógus rögzíti a jelentkezést és fizeti be a díjat.
  3. A pedagógus felhasználó fiókjában találja saját „meghívókódját” (Jelentkezés/Meghívókód menüben). Ha ezt megadja a szülőnek, akkor ők egyszerűen leadhatják a jelentkezést és a fizetést is tudják rendezni.

Optimum és Elit csomagok küldeményei az iskolai címre érkeznek. A Start csomaggal versenyzőkkel iskolai nevezés esetén is elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján.

A Tudásbajnokság 2 az 1-ben

Egy nevezéssel két versenyen vesznek részt a diákok:

  • egy hatfordulós levelező versenyen,
  • és egy felmenő rendszerű, bennülős versenyen vármegyei fordulóval és országos döntővel.

A levelező fordulók egyúttal felkészítenek a bennülős fordulókra.

Igazolás a pedagógusi portfólióba

Minden tanév elején a meghirdetéskor az előző tanévről igazolást küldünk a pedagógus részére az általa benevezett diákok számáról és azok eredményéről.

Könyvutalvány, jutalomkönyv és alapítványi támogatás

Annak alapján, hogy hány diák versenyzését segítette, tiszteletbeli rangokat és a rangok szerinti elismeréseket, jutalmakat adunk.

Bátorítsák tanítványaikat

Sok szempontot mérlegelnek a szülők és a diákok is, amikor jelentkeznek a versenyre, de a pedagógusok ajánlása számukra mindenkor hiteles és fontos.

Bátorítsák tanítványaikat, tájékoztassák a szülőket a lehetőségről.

Legyenek idén is gazdagabbak a Tudásbajnokságon szerzett élményekkel!

Vélemények a Tudásbajnokságról