EXTRA tanulmányi verseny
általános iskolásoknak

Már jelentkezhetsz a Tudásbajnokságra!

Megnyitottuk versenyünk Jelentkezés felületét. Több újdonsággal is készültünk erre a tanévre. Kövess Facebookon és iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Tovább olvasom »

Melyik csomagot választod? Csak bátran!

Akik már részt vettek a versenyen, így ajánlják társaiknak: egyszerűen jobb leszel, és ezért még jutalom is jár!
Alsósoknak nagyszerű agytorna és játékos edzés, felsősöknek presztízs és rang, felkészülés a továbbtanulásra.

A Tudásbajnokság az a tanulmányi verseny, ahol minden általános iskolás megtalálja a kedvére való játékot, kihívást.

A verseny első játékos kihívása: VÁLASZTHATÓ VERSENYCSOMAGOK

A versenyzők 3 VERSENYCSOMAG közül választhatnak.

Mindenkinek ajánlott, akár kedveli a választott tantárgyat, és még többet szeretne tudni belőle, akár nehézségei vannak, mert biztos lehet abban, hogy a gyakorlás sokat segít.

A feladatokat online küldjük a versenyezői fiókba, és a megoldások is csak online küldhetők be.

Megéri annak, aki szereti a környezettudatosságot és az apró ajándékokról sem szeretne lemondani. Az ajándékokat több részletben küldjük, a verseny végén pedig egy különleges Beni-kalendáriumot.

A feladatokat csak a versenyzői fiókba küldjük és csak online küldhetők be.

A legjobb választás annak, aki szereti, ha minden fordulóban a versenyfeladatokon kívül külön izgalmas fejtörőket is kap, és ezek megoldásával nyereményjátékon vehet részt, fordulónként kedvezményre jogosító könyvkupon segítségével gazdagíthatja az otthoni könyvtárát, év végén pedig névre szóló jutalomkönyvet kap.

Bármelyik versenycsomaggal nevezni lehet a 9 választható tantárgy bármelyikére!

A Tudásbajnokságra nevezni ONLINE lehet!

Iskolai jelentkezést  már a diák vagy szülő is elindíthatja a versenyzői fiókjából iskolájának és kapcsolattartó tanárának kiválasztásával. Ebben az esetben vagy azonnal, vagy a kapcsolattartó visszaigazolását követően online bankkártyával rendezhető a nevezési díj.

Továbbra is kérhető a kapcsolattartó meghívókódja, mellyel szintén közvetlenül leadható a nevezés.

Természetesen szaktanárnál vagy az osztályfőnöknél is lehet jelentkezni a választott tárgy(ak) megjelölésével, és a hozzájuk választott versenycsomaggal. Ebben az esetben a nevezést a pedagógus küldi be, a részvételi díjat is lehet a pedagógusnál befizetni.

 A Start csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján. Az Optimum-Green és Elit csomagok küldeményei az iskolai címre érkeznek. Az Elit csomagosok esetében minden fordulónál feladatlappal és ajándékokkal, az Optimum-Green csomagnál az 1., a 4. fordulóban és az év végi kiértékelésnél. Az Optimum-Green csomagban apró ajándékokat küldünk, a környezettudatosság jegyében papír feladatlapot nem tartalmaz.

EGYÉNI NEVEZÉST otthonról, szintén kizárólag online lehet beküldeni.

Ebben az esetben önállóan kell gondoskodni a nevezési díj befizetéséről.

A Start és Optimum-Green csomaggal versenyzőkkel elsősorban a nevezéskor megadott e-mail címükön tartjuk a kapcsolatot, és természetesen itt, a verseny honlapján.  Az Optimum-Green és Elit csomagok küldeményei pedig a nevezéskor megadott (otthoni) címre érkeznek. Elit csomagosok esetén minden fordulónál, az Optimum-Green csomagnál az 1., a 4. fordulóban és az év végi kiértékelésnél. Az Optimum-Green csomagban apró ajándékokat küldünk, a környezettudatosság jegyében papír feladatlapot nem tartalmaz.

Vélemények a Tudásbajnokságról