Felkészülten várjuk az indulást. Vigyázunk a versenyzőinkre!

MaszkA járványhelyzet miatt minden óvintézkedést megtettünk, betartunk minden egészségvédelmi előírást. Szállító partnereink, a Magyar Posta és a GLS is szigorú és ellenőrzött egészségügyi szabályozás alapján végzik a munkájukat.
Vigyázunk magunkra, és ezzel vigyázunk minden pedagógus kollégánkra és minden versenyzőnkre!

ÖsszefogásA járványhelyzet sajnos már tavasszal megtanította, hogyan alkalmazkodjunk váratlan helyzetekhez.
Szerencsére bebizonyosodott, hogy a Tudásbajnokság nemcsak tanulmányi verseny, de egy nagyszerű, összetartó, egymásra figyelő közösség is! A kényszerű iskolabezárások alatt sok versenyzőnk folytatta a versenyzést online felületünkön, nem mondott le a versenyzés öröméről, élményéről.
Hiszünk abban, hogy erre a kitartásra – ha súlyosabbra fordul a járványhelyzet – tudunk építeni az idei versenyen is.

OtthonHa versenyzőinknek a járványhelyzet miatt esetleg újra otthonról kell elvégezniük napi tanulási feladataikat, úgy a Tudásbajnokság versenyét is tudják otthonról folytatni online, a verseny honlapján, ahogy tehették ezt 2020 tavaszán is.

AjándékAhogy akkor, úgy online folytatás esetén sem marad el az értékelés és a jutalmazás.
Minden levelezős fordulóban az Elit és az Optimum csomaggal versenyzők apró ajándéknak, és az elmaradhatatlan finom csokinak örülhettek – erről sem kell lemondaniuk!
Ha csak online folytathatjuk a versenyt, az egyéni nevezéssel játszók otthoni címükre továbbra is megkapják a küldeményeket, az iskolai nevezéssel versenyzők pedig akkor, amikor újranyit az iskola, és ők visszatérhetnek az iskolapadba.
Minden ajándékot és jutalmat kézhez fogunk küldeni, amit a választott versenycsomag tartalmaz.

Felkészültünk az indulásra, és a verseny biztonságos lebonyolítására.
Íme az első kihívás